marți, 11 noiembrie 2008

NU VĂ SUPĂRAŢI, AVEŢI UN FOC?


Sursă foto: www.rapidisti.ro

Rapidiştii au decis să dea chibrituri fumătorilor care vin la derby-ul cu Steaua, pentru a evita Bricheta Reloaded. Dar nu s-au gândit că ţigările se pot aprinde şi cu... petarde! De altfel, o întreagă tribună poate fi aprinsă cu o petardă. Una de genul celei aruncate de stelişti spre tribuna oficilă la derby.
A fost momentul în care în Giuleşti a început războiul atomic. Era abia minutul 5. “Primatele au intrat pe stadion. Mai rămâne să vedem o bazuka aici”, spun comentatorii în stare de şoc, în timp ce Dumitru Dragomir, undeva pe un hol, vorbeşte despre evacuarea fanilor Stelei cu preşedintele Rapidului, Constantin Toma.
“Nu se întâmplă nimic, doar nu cade stadionul peste noi!”, încerca Dorinel Munteanu să detensioneze atmosfera înainte de atomicul Rapid – Steaua. Dar dacă o să cadă, Dorinele? vine firesc întrebarea... Meciul abia a început şi arena tremură de parcă ar fi cutremur. Zapata zicea şi el că ştie ce înseamnă un derby în România. Acum priveşte cu ochii cât cepele spre tribunele care fumegă.
Aici în Giuleşti nu se poate juca fotbal! Aici oamenii arunca scaune pe gazon, îi bombardează pe arbitri cu brichete şi îşi aprind ţigările de la torţe şi petarde! Am văzut în desene animate că se poate şi cu tunul!
PS: În minutul 21, arbitrul Alexandru Tudor a cerut înlocuirea mingii. Fotbaliştii o spărseseră. Asta n-am mai văzut. Nu vă lăsaţi impresionaţi, n-a fost un derby chiar aşa încrâncenat. Pentru că la Steaua nu joacă Charisteas şi Valderrama, ci Kapetanos şi Zapata. La Rapid nu joacă Eto’o şi Ronaldinho, ci doar Boya şi Spadacio.

Niciun comentariu: