sâmbătă, 20 decembrie 2008

Regulament pentru cupele europene



Art.1 Pentru a exista un deplin echilibru valoric pe teren, noi vom juca în 18 şi vom avea dreptul la 6 schimbări.

Art.2 Adversarii vor juca desculţi, pentru a nu periclita, prin tăria şuturilor, integritatea corporală a portarului nostru şi chiar a organelor de ordine.

Art.3 Atingerea mingii cu mâna, capul sau piciorul de către jucătorii echipei adverse va fi considerată henţ şi sancţionată ca atare.

Art.4 Pentru noi nu va exista noţiunea de henţ, iar mingea va fi prevăzută cu mânere spre a facilita driblingurile cu mâna.

Art.5 Portarul nostru va purta un echipament larg în care să încapă şi rezerva sa, astfel încit unul va apara o parte a porţii, celălalt alta.

Art.6 Portarul lor - pe toată durata partidei - va apăra intr-un picior, cu o mână la spate şi legat la ochi.

Art.7 Adversarilor noştri, la trei goluri înscrise, li se va marca un punct pe tabelă, iar nouă ni se va socoti gol după fiecare două auturi şi doua faulturi realizate.

Art.8 Fiecare gol marcat de adversari se va solda cu eliminarea autorului acestuia pe motiv de destabilizare a echilibrului de pe tabela de marcaj.

Art.9 Dacă va fi cazul, vom executa lovitura de la 11 metri, de la 4 metri, iar portarul lor va apăra stând într-o mână ( pe cealaltă ţinând-o la spate, conform unui articol precedent ), în afara cadrului porţii.

Art.10 Noi vom executa cornerul din interiorul careului de 6 metri advers. Ei nu-l vor executa deloc, oferindu-ne mingea din spirit de fair-play.

Art.11 Arbitrul de centru va urmări cu atenţie jocul, astfel încât la trei pase consecutive legate de adversari va fluiera joc pasiv, acordându-ne lovitură liberă directă de la 16 metri.

Art.12 Loviturile libere, directe sau indirecte, le vom executa fără zid, faze în care cei 10 jucători de câmp ai echipei adverse vor sta aliniaţi pe linia de centru a terenului urmărind frumuseţea fazei.

Art.13 În minutul 90, arbitrul de centru ne va acorda o lovitură de pedeapsă pe care, pentru siguranţă, o va executa tot el. Lovitura se va repeta până va înscrie.

Niciun comentariu: